Go Fund Yourself!

Jij wil groeien met je onderneming, maar groei kost geld. Geld dat niet zomaar komt aanwaaien. Sterker nog: je startup financieren kost veel moeite. Wij helpen je graag te realiseren waar jij in gelooft. De vraag is dan niet meer of je funding ophaalt, maar hoe!

Het Investment Readiness Program

1. IRC Quickscan

Met behulp van het Investment Readiness Canvas (IRC) wordt de behoefte van jouw bedrijf geïdentificeerd. Met welke droom ben je aan dit bedrijf begonnen? Met deze informatie kijken we of wij als KplusV de beste match zijn om jullie verder te helpen. Hierin zijn wij eerlijk en helder om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Als we met elkaar aan de slag gaan met het Investment Readiness Program (IRP), dan leggen wij een gezamenlijk IRP doel vast.

2. SMARTfocus 

Tijdens de maatwerkbegeleiding werken we in vier sessies aan het  IRP doel. Tijdens deze sessies behandelen we drie onderwerpen:

  • In de eerste twee sessies achterhalen we de kern van jullie organisatie. Hierdoor is het voor iedereen duidelijk waar jullie voor staan en wat jullie strategie is.
  • In de derde sessie gaan we aan de slag met cruciale acties die leiden tot het realiseren van het IRP doel. Deze stappen zetten we in een planning.
  • Het laatste onderdeel van de begeleiding bestaat uit de Pitch sessie. We kijken op welke manier jij je verhaal het beste kunt brengen. Met als einddoel een Pitch geven waar investeerders: "Ja" op zeggen.

Wanneer je dit onderdeel overslaat bespaart dit natuurlijk kosten, maar vraagt het veel individuele voorbereidingstijd van jou.

3. Funding

Het eerste gedeelte van het Investment ready worden is achter de rug. Je hebt tijdens de maatwerkbegeleiding input gekregen om verder te gaan met het Business plan. In het businessplan staat de informatie waardoor geïnteresseerde investeerders voor jullie te kiezen. Het is aan jullie of je het businessplan in samenwerking met KplusV maakt of dat je dit zelfstandig doet.

Als bovenstaande fases zijn afgerond hebben we alleen nog de juiste investeerder(s) nodig. KplusV Startup Funding heeft in de afgelopen 30 jaar een kennisbank opgebouwd met veel potentiele investeerders. Geïnteresseerden zullen we aan jullie voorstellen zodat jullie met behulp van de Pitch een deal kunnen sluiten.

VESTIGING AMSTERDAM

Routebeschrijving
Science Park 402
(Science Park UvA)
1098 XH Amsterdam
Postbus 74744
1070 BS Amsterdam
T +31 (0)20 669 90 66

VESTIGING ARNHEM

Routebeschrijving
Westervoortsedijk 73
(Industriepark Kleefse Waard)
6827 AV Arnhem
Postbus 60055
6800 JB Arnhem
T +31 (0)26 355 13 55
Parkeerinstructies

E-MAIL ONS VIA

info@kplusv.nl

kvk nr. 09055476
btw nr. NL006515174b01

VESTIGING ROTTERDAM

Routebeschrijving
Stationsplein 45
(Groot Handelsgebouw)
3013 AK Rotterdam
4de verdieping
Ruimte A4.004
T +31 (0)10 254 00 17
Parkeerinstructies

VOLG ONS VIA
NEEM CONTACT MET ONS OP

Ik ga akkoord met de privacy policy.

);