Testimonials

Wij helpen jaarlijks 200 ondernemers bij het vormgeven van strategie en het ophalen van funding. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een score van 9/10. Hieronder staan een aantal van de ondernemers die wij hebben geholpen.

 

 

Hotelchamp is opgericht in Amsterdam (april 2015) door Kasper Middelkoop en Kristian Valk met als doel de wereldwijde hotel industrie weer gezond te maken door de balans te herstellen tussen directe en indirecte boekingen. Hotelchamp was de Sprout Challenger 2016, won de Young Business Awards in 2018 en pakte recentelijk een positie in de 'Europe's 100 Hottest Startups' van WIRED.

Kristian: 'KplusV hielp ons aan funding via Money Meets Ideas, waardoor wij onze ambitie waar konden maken.'

Felyx biedt gedeelde elektrische scooters aan op ritbasis, voor 30 cent per minuut via een appje op je telefoon. Met felyx reis je snel, comfortabel en duurzaam door de stad. Je profiteert van alle voordelen van een elektrische snorscooter zonder last te hebben van de nadelen die kleven aan het bezit van een eigen scooter.

Quinten Selhorst: ‘Wij zijn o.a. via KplusV en Money Meets Ideas in contact gekomen met een aantal investeerders, die in felyx hebben geinvesteerd. Mede dankzij hen kunnen wij ons succes op- en uitbouwen.’

In augustus 2018 werd felyx verkozen tot een van ‘Europe's 100 Hottest Startups’ door technologiemagazine WIRED.

Van prille start naar snelle groei. Dat kan alleen vanuit een gezonde basis. In deze visie vinden KplusV en Madaga elkaar. Madaga zet zich met biologische voeding in voor de ontwikkeling van baby’s en peuters tot energieke kinderen. En KplusV helpt jonge bedrijven zich te ontplooien tot succesvolle scale-up. Madaga is er daar een van.

Lees hier verder over hoe wij Madaga hebben geholpen.

Groenewijkstroom ontwikkelt een nieuw concept om decentraal opgewekte energie te delen in de wijk. Daarmee dragen ze bij aan een duurzame economie en versterken ze de sociale cohesie in de wijk. KplusV ondersteunde Groenewijkstroom bij het ontwikkelen en grip krijgen op de groeistrategie en financiële planning.

 

Het plan om een innovatief trainingssysteem voor paard en ruiter neer te zetten. Daarmee begon het verhaal van Equestic, het bedrijf van Leon Rutten. De voormalig ruiter op hoog niveau én softwareontwikkelaar klopte bij KplusV aan. Zijn vraag: hoe overtuig ik investeerders zónder dat ik een prototype van mijn idee kan laten zien? Wij hielpen hem met pizzafinanciering als resultaat.

Lees hier verder over hoe wij Equestic hebben geholpen.

Sensfix heeft een ICT platform ontwikkeld voor het beheren en onderhouden van assets (zoals openbare verlichting en gebouw installaties). Het platform zorgt ervoor dat storingen, gebreken, afwijkingen of fouten worden herkend, worden voorkomen en verholpen. Technici worden volledig digitaal en virtueel van alle benodigde info en data voorzien. KplusV ondersteunde Sensfix bij het opstellen van het businessplan en verschillende financieringsscenario’s.

Social Enterprise Villagepump heeft een slimme waterpomp ontworpen waarmee tot 500 liter schoon drinkwater per uur beschikbaar  komt in gebieden waar dat nu niet voor handen is. Zo werden er recent  drie drinkwaterpompen geplaatst in het Somalische vluchtelingenkamp Shabeele in Puntland

Villagepump wordt door KplusV ondersteund bij het vormgeven van de strategie en bij het manegement van het bedrijf.

Lees hier verder over hoe wij Villagepump hebben geholpen.

Meer testimonials volgen snel!

Dus houd de site in de gaten!

VESTIGING AMSTERDAM

Routebeschrijving
Science Park 402
(Science Park UvA)
1098 XH Amsterdam
Postbus 74744
1070 BS Amsterdam
T +31 (0)20 669 90 66

VESTIGING ARNHEM

Routebeschrijving
Westervoortsedijk 73
(Industriepark Kleefse Waard)
6827 AV Arnhem
Postbus 60055
6800 JB Arnhem
T +31 (0)26 355 13 55
Parkeerinstructies

E-MAIL ONS VIA

info@kplusv.nl

kvk nr. 09055476
btw nr. NL006515174b01

VESTIGING ROTTERDAM

Routebeschrijving
Stationsplein 45
(Groot Handelsgebouw)
3013 AK Rotterdam
4de verdieping
Ruimte A4.004
T +31 (0)10 254 00 17
Parkeerinstructies

VOLG ONS VIA
NEEM CONTACT MET ONS OP

Ik ga akkoord met de privacy policy.

);