Over ons

KplusV heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers met hun financieringsvraag. Dit doen wij al sinds eind jaren 80(!). Dit heeft niet alleen gezorgd voor een groot netwerk van investeerders, maar weten wij hierdoor ook als geen ander hoe je een ondernemer klaar stoomt om een investering op te halen. We hebben deze kennis en kunde gebundeld in het KplusV Investment Readiness Programma. 

KplusV

Samen met onze klanten creëren wij innovatieve oplossingen voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. We initiëren, adviseren en realiseren. Altijd onafhankelijk, gedreven en inspirerend. Onze kracht schuilt daarbij in onze aanpak: een stevige mix van bedenken, verbinden en doen. Wij richten ons op een aantal belangrijke thema’s in de samenleving waaronder innovatief ondernemerschap. Meer weten over onze andere expertises, lees hier dan verder.

KplusV Startup Funding

Iedere ondernemer heeft dromen en doelen. KplusV helpt ondernemers deze te behalen. Vragen die wij vaak langs zien komen zijn:

  • Welke financieringsvorm past bij mij?
  • Hoeveel financiering heb ik eigenlijk nodig?
  • Waar letten investeerders op bij een pitch?
  • Is mijn onderneming klaar om financiering op te halen?

Met deze vragen helpen wij honderden ondernemers per jaar. Onze kennis hebben wij gebundeld in een programma om ondernemers Investment Ready te maken. Het programma bestaat uit een combinatie van de kennis en kunde van de adviseurs in combinatie met diverse tools. Mocht je meer willen weten over onze werkwijze klik dan hier.

Waarom kiezen voor KplusV?

Het ophalen van funding is een vak apart. Het kan frusterend zijn, lang duren en het is zeker niet altijd succesvol. Wij raden iedere ondernemer daarom aan om ondersteuning te zoeken bij experts, en daarmee kans op succes te vergroten. 

En waarom wij vinden dat wij de juiste expert zijn? Omdat wij geloven dat dienstverlening gaat over dat waar de ondernemer in gelooft. We maken dat concreet en financierbaar.  Wij staan staan voor slimme en betekenisvolle oplossingen die we samen met jou tot een succes maken. En daarom realiseren wij jaarlijks voor tientallen miljoen aan funding voor onze klanten.

Werken bij KplusV?

Bekijk onze huidige vacatures hier.

VESTIGING AMSTERDAM

Routebeschrijving
Science Park 402
(Science Park UvA)
1098 XH Amsterdam
Postbus 74744
1070 BS Amsterdam
T +31 (0)20 669 90 66

VESTIGING ARNHEM

Routebeschrijving
Westervoortsedijk 73
(Industriepark Kleefse Waard)
6827 AV Arnhem
Postbus 60055
6800 JB Arnhem
T +31 (0)26 355 13 55
Parkeerinstructies

E-MAIL ONS VIA

info@kplusv.nl

kvk nr. 09055476
btw nr. NL006515174b01

VESTIGING ROTTERDAM

Routebeschrijving
Stationsplein 45
(Groot Handelsgebouw)
3013 AK Rotterdam
4de verdieping
Ruimte A4.004
T +31 (0)10 254 00 17
Parkeerinstructies

VOLG ONS VIA
NEEM CONTACT MET ONS OP

Ik ga akkoord met de privacy policy.

);