Partnerships

Wij ondersteunen jaarlijks meer dan 200 bedrijven. Dat doen we soms één op één, maar ook vanuit diverse projecten en programma's. Zij vormen samen onze partnerships. Vanuit deze partnerships kunnen wij jou op de juiste manier helpen om investment ready te worden.

Money Meets Ideas

 

Money Meets Ideas is het informal investing platform van de Rabobank. Het platform organiseert regelmatig bijeenkomsten waarbij informal investors ondernemers ontmoeten die op zoek zijn naar risicodragend kapitaal en expertise.

Interessant voor: ondernemers op zoek naar funding van informal investors.

PIM

 

 

Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) is een initiatief van de provincie Noord-Holland uitgevoerd door KplusV, Haarlemvalley en ACE. PIM helpt innovatieve en duurzame  MKB’ers met financieringsvragen door middel van maatwerkadvies, het geven van inzichten over financieringsmogelijkheden en het aanbieden van masterclasses en voorlichtingsbijeenkomsten.

Interessant voor: ondernemers uit Noord-Holland op zoek naar funding.

Nieuwe Bedrijvigheid Gelderland

Lanceer je startup met Nieuwe Bedrijvigheid Gelderland! NBG kan ondernemers laagdrempelig helpen bij elk aspect van ondernemen dankzij een netwerk van zakelijk dienstverleners die jouw met korting kunnen ondersteunen. 

Interessant voor: ondernemers uit Gelderland op zoek naar funding en strategisch advies.

KiEMT

KiEMT brengt ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheden bij elkaar om de energietransitie te versnellen  en circulaire economie in Oost-Nederland te boosten. KiEMT ondersteunt ondernemers door inzet van experts en dienstverleners.

Interessant voor: ondernemers uit Gelderland op zoek naar funding, partnerships en strategisch advies.

Ready to Scale

Het programma dat jouw bedrijf  growth ready maakt! Doe mee aan het groepsprogramma of ontvang maatwerk van zakelijke dienstverleners met met 40-60% korting. Ready to Scale is een initiatief van StartupAmsterdam, THE Start-Up Network en ACE Venture Lab. 

Interessant voor: ondernemers uit Noord-Holland en Flevoland op zoek naar funding en strategisch advies.

MedtechPartners

MedtechPartners biedt veelbelovende medisch-technologische innovaties een platform vol partners die helpen de innovatie tot een marktrijp product te ontwikkelen. Het platform wordt ondersteund door Health~Holland.

Interessant voor: Medtech ondernemers op zoek naar partnerships en strategisch advies.

BiotechPartners

BiotechPartners biedt veelbelovende bio-technologische innovaties een platform vol partners die helpen de innovatie tot een marktrijp product te ontwikkelen.  Het platform wordt ondersteund door Health~Holland. 

Interessant voor: Biotech ondernemers op zoek naar partnerships en strategisch advies.

Maritime Campus The Netherlands

MCN is een samenwerkingsverband tussen onderzoeksinstellingen, onderwijsinstellingen (vmbo tot en met wo), ondernemers en overheden. MCN ondersteunt ondernemers door inzet van experts en dienstverleners. 

 Interessant voor: ondernemers uit Noord-Holland Noord op zoek naar funding en strategisch advies.

Clean Mobility Center

Het Clean Mobility Center richt zich op innovatieve oplossingen voor alle vormen van vervoer die te verduurzamen zijn. Zij ondersteunen ondernemers bij het vormgeven van strategie, aangaan van partnerships en het ophalen van financiering.  

Interessant voor: Duurzame mobiliteit ondernemers op zoek naar funding en strategisch advies.

Ontwikkelings-bedrijf Noord-Holland Noord

Het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN)  is in de regio een vast aanspreekpunt voor alle zaken die met ontwikkeling van de regio te maken hebben. Ze weten wat er speelt, en brengen ondernemers, onderzoekers, investeerders en overheden samen. NHN heeft daarbij drie ‘kernactiviteiten’: Ze helpen ondernemers bij hun investeringen in de regio, ze trekken nieuwe bedrijven aan door in te zetten op marketing en acquisitie en ze dragen bij aan een verdere verbetering van het vestigingsklimaat.

Interessant voor: ondernemers uit Noord-Holland Noord of ondernemers die zich daar willen vestigen en die op zoek zijn naar funding.

Money Meets Impact Ideas

Money Meets Impact Ideas is het informal investing platform van de Rabobank speciaal voor social enterprises. Het platform organiseert regelmatig bijeenkomsten waarbij informal investors sociale ondernemers ontmoeten die op zoek zijn naar risicodragend kapitaal en expertise.

 

Interessant voor: social enterprises op zoek naar funding van informal investors.

Ik ben Drents Ondernemer

Ik ben Drents Ondernemer biedt ondernemers in iedere fase van het ondernemerschap waardevolle tools en inspiratie. Van ondersteuning bij investment readiness tot workshops over groei en innovatie. 

Interessant voor: ondernemers uit Drenthe op zoek naar strtegisch advies en funding.

Kennispoort regio Zwolle

Ondernemers in de Regio Zwolle krijgen via Kennipoort concreet onafhankelijk advies om innovaties in de praktijk te brengen. Van ondersteuning bij een businessplan tot hulp bij financiering.

Interessant voor: ondernemers uit Drenthe op zoek naar strategisch advies en funding.

 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft de nodige aandacht voor startups. Ze reiken concrete handvatten aan voor bedrijven in elk stadium van hun ontwikkeling. 

Interessant voor: álle startende en opschalende ondernemers in Nederland.

VESTIGING AMSTERDAM

Routebeschrijving
Science Park 402
(Science Park UvA)
1098 XH Amsterdam
Postbus 74744
1070 BS Amsterdam
T +31 (0)20 669 90 66

VESTIGING ARNHEM

Routebeschrijving
Westervoortsedijk 73
(Industriepark Kleefse Waard)
6827 AV Arnhem
Postbus 60055
6800 JB Arnhem
T +31 (0)26 355 13 55
Parkeerinstructies

E-MAIL ONS VIA

info@kplusv.nl

kvk nr. 09055476
btw nr. NL006515174b01

VESTIGING ROTTERDAM

Routebeschrijving
Stationsplein 45
(Groot Handelsgebouw)
3013 AK Rotterdam
4de verdieping
Ruimte A4.004
T +31 (0)10 254 00 17
Parkeerinstructies

VOLG ONS VIA
NEEM CONTACT MET ONS OP

Ik ga akkoord met de privacy policy.

);